Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

To Δ.Σ. του συλλόγου, σας καλεί στην Έκτακτη Έκλογοαπολογιστική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 στο χώρο του σχολείου. Με βάση το υπάρχον καταστατικό τα μέλη και οι εκπρόσωποι που θέτουν υποψηφιότητα και εκλέγονται είναι τα ακόλουθα:
7 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο.
7 αναπληρωματικά μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Εκπρόσωποι για την Ένωση Γονέων, ο αριθμός θα προκύψει από το αριθμό των γονιών που θα ψηφίσουν.
1 εκπρόσωπος για την Σχολική Επιτροπή και το Σχολικό Συμβούλιο.
3 μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή.
3 αναπληρωματικά μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, παρακαλούνται να υποβάλουν έγγραφη αίτηση έως τις 25 Ιανουαρίου 2018, στη Διευθύντρια του Σχολείου (εκεί θα βρείτε σχετική αίτηση). Οι αιτήσεις στη συνέχεια θα κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή.
Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας βασίζεται  στη δική σας συμμετοχή, τόσο θέτοντας υποψηφιότητα στην εκλογική διαδικασία, όσο και συμμετέχοντας στην διαδικασία της ψηφοφορίας (θα πρέπει να  υπάρξει  απαρτία,  δηλ. να ψηφίσει το 1/3 των γονέων στις προσεχείς εκλογές).
Προκειμένου οι εκλογές να είναι έγκυρες, θα πρέπει όσοι γονείς ψηφίσουν να έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους, η οποία ανέρχεται στο ποσό τον 10 ευρώ. Παρακαλείσθε προς τακτοποίηση αυτής ώστε να καταφέρουμε να νομιμοποιήσουμε τον σύλλογο μας . Την ετήσια συνδρομή μπορείτε να την τακτοποιήσετε, είτε συμπληρώνοντας το σημείωμα που επισυνάπτεται και δίνοντας τα χρήματα στο παιδί σας, το οποίο στη συνέχεια θα τα δώσει στη διευθύντρια, είτε πληρώνοντας την ημέρα των εκλογών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:00, στο χώρο του σχολείου.
Το υφιστάμενο Δ.Σ. θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την γραμμογράφηση του προαύλιου χώρου έως την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση. Οι υπόλοιπες προγραμματισμένες δράσεις, όπως η αλλαγή ειδών υγιεινής και πλακιδίων του χώρου των τουαλετών, αναβάλλονται λόγο των εξελίξεων.